8 dl hvetemel
1 ts kardemomme
0,5 - 1 dl sukker
1 pakke gjær
50 - 100 g margarin, smeltes
3,5 dl melk, blandes med smeltes margarin
og varmes fingervarmt
Bare bland sammen ingrediensene og la den heve.
Minst mulig mel gir myke boller. Heves en halvtime.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgDjg3tudrhDo1KjRw8KmfsY_R-LbzR9Fkozsqu903Elb0KAgtqWSWeP2EEie3fP1wVCiKUyW3GP8I7ZTuDrc9fC27lKNTLaCScpf2c9tSuzafBGm1wUPoKVaXlxZFTW9p6aVjpJ5U6rDU/s320/bilder+februar+2011+029.jpg)
Formes så til boller. Her blir bollene STORE, har masse sultne karer :)
Etterheves under PLAST i en halvtime til.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvnxAfLGfknG98hNaIMsDHJPNrrljsIcRwKeR2s1kEm-msRgUmh1A_hShsRZz9wFv2r2nFttBRvMFdpIGYVzRbDNVJMGmeNBNfBYvie2B8H_kMRx3qb84phFF2df_W5eP5ounp4Ehz8O8/s320/bilder+februar+2011+030.jpg)
Pensles så med egg og stekes midt i ovnen på 225 - 250 grader, alt etter ovnen.
Mine stekes ca 8 minutter. ENJOY!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcVgARPP6jWXh56V3qYpSpgvxrCM5eS85Ny6VBfWDi8sqKVeO01lUzKqo8M9-jNMjfLfpDQkgoQoRxkBEpsGpCRLfvf0qM2LDKdYhxQLO2Qb7TyEz-NfOFUgbEK-UJEaT0dz1igHAuOhA/s320/bilder+februar+2011+036.jpg)
ååå... De bollene ser gode ut, må kanskje prøves :))
SvarSlett